Cabaret zenekar - kis emberUllmann Zsuzsa és Erdész Róbert zenekarának, a Cabaret-nak 2011. november 15-én megjelent, Kis Ember című DVD-jének címadó dala. Ének: Ullmann Zsuzsa, fuvola: Kollár Attila, dob: Szentmihályi Gábor "Michel", billentyűs hangszerek: Erdész Róbert. A koncert-felvétel a Syma csarnokban készült, 2010. január 30-án. A zenekar ezen az estén Cabaret Acoustic néven, a következő zenészbarátokkal kiegészülve lépett föl: Szirtes Edina Mókus / vokál, Gerendás Péter / gitár és Pócs Tamás / basszusgitár.

Vélemények a youtube-on
Fantasztikus ez a zene, de nem értem, hogy miért nem hallom soha a rádió egyik csatornáján sem????

Nagyon tetszik, Gerendás gitározása megdobja az egészet. S az ének is szívbemarkoló

Hmm...én csak most fedeztem fel eme formációt, de nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem előbb...ez egyszerűen fantasztikus!

many many thanks great man, the words are same beautiful just like the music . I am watching it over and over :)))

Elképesztően maiak 19-20 év után is.

Egyszerűen: rabul ejtett :-) Sokadszor hallgatom, és mindig felefedezek benne valamit, amit előtte még nem.

Az ének mellett a hangszerelés is remek lett . :)

Fantasztikus a zene és a szöveg csodálatos egysége. Aktualitása vitathatatlan telitalálat.Gerendás pedig garancia számomra.

Fantasztikus zene és zseniális előadók. Ma tudjuk csak igazán értékelni, amikor ez a zenészgeneráció eltűnőben van és mindenhonnan az együtemes, bólogatós tuctuc árad, meg tiestók szkreccselnek a szénné kokszolt agyhalottak seregeinek. Kár, hogy nem voltam ott a koncerten, jó lett volna ezt élőben látni.

A könnyűzene csúcsa. Erdész a pop Mozartja és Bartókja. Ullmann Zsuzsa meg elképesztő. Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy ezek a nagyszerű emberek egy ilyen hülye országba születtek bele, mint ez itt.

Öregem... Ráz a hideg. Ennek a nőnek a hangja borzasztóan jó.

Nem szoktam a videókhoz szólni, de néhány napja, amióta először hallottam rabja vagyok a számnak. Nekem ebben nem politika van, hanem az élet. 34 éves vagyok, de ez a szám most adott egy "pofont", talán időben. Ebben a pár napban ennek a dalnak a hatására átértékelődött az életem...
köszönöm...


CABARET zenekar: Szabadíts fel!Ullmann Zsuzsa és Erdész Róbert zenekarának, a Cabaret-nak 2011. november 15-én megjelent, Kis Ember című DVD-jének negyedik dala. Ének: Ullmann Zsuzsa és Demeter György, gitár: Bogdán Csaba, fuvola: Kollár Attila, szaxofon: Muck Ferenc, Dob: Gáspár Gergő, billentyűs hangszerek: Erdész Róbert.


Vélemények a youtube-on
Nagyon nagy zene, kár, hogy csak most ismertem meg őket. koncertjük vajon lesz még?

Hiszitek-e, hogy 19-20 éves dalt hallgatunk?!


Cabaret zenekar: Mer' te mindig sírni akarszUllmann Zsuzsa és Erdész Róbert zenekarának, a Cabaret-nak 2011. november 15-én megjelent, Kis Ember című DVD-jének harmadik dala. Ének: Ullmann Zsuzsa, gitár: Bogdán Csaba, fuvola: Kollár Attila, szaxofon: Muck Ferenc, Dob / videováltozat: Gáspár Gergő, Dob / lemezváltozat: Michel (Szentmihályi Gábor), billentyűs hangszerek: Erdész Róbert.


Vélemények a youtube-on
Érdekes, hogy ismét aktuális minden daluk...

A 90-es évek egyik legjobb magyar popzenekara!!! Zseniális zene és szöveg!


Cabaret zenekar: Itt jön a szerelemUllmann Zsuzsa és Erdész Róbert zenekarának, a Cabaret-nak 2011. november 15-én megjelent, Kis Ember című DVD-jének második dala. Ének: Ullmann Zsuzsa, gitár: Bogdán Csaba, fuvola: Kollár Attila, Dob / videováltozat: Gáspár Gergő, Dob / lemezváltozat: Michel (Szentmihályi Gábor), billentyűs hangszerek: Erdész Róbert.


Vélemények a youtube-on
Kurv@ nagy zene!!

Nagyon jóó!Még a Kis ólompartizánt feltehetnétek :)
Vissza a lap tetejére